Veelgestelde vragen

Wat is Stulance?

Stulance is een online netwerk van creatieve freelancers. De freelancers die via Stulance werken zijn bij aanmelding door ons gescreend. Doordat wij met jong creatief talent werken uit verschillende kunstdisciplines is er altijd een geschikte freelancer voor jouw opdracht.

Waarom Stulance?

Wij geloven dat jonge creatieve makers al in het begin van hun carrière in staat zijn om als freelancer aan de slag te gaan. Stulance is dé plek voor opdrachtgevers die op een betrouwbare manier willen samenwerken met jong creatief talent.

Ik ben net afgestudeerd. Kan ik mij nog aanmelden?

Stulance biedt een plek voor studenten om tijdens de studie werkervaring op te doen. (oud)- studenten kunnen tot 5 jaar na afstuderen gebruik maken van het platform.

Waarom zou ik mijn opdracht plaatsen op Stulance.nl?

Stulance is niet zomaar een freelance marktplaatst. De freelancers die actief zijn binnen ons netwerk zijn door ons gescreend. Je kan zelf contact opnemen met een freelancer of de opdracht via Stulance laten uitvoeren. Hierdoor werk je veilig en betrouwbaar samen. Daarnaast is het plaatsen van een opdracht gratis en vrijblijvend. 

Wat moet er in de opdrachtomschrijving staan?

Probeer om zoveel mogelijk informatie te geven bij het plaatsen van jouw opdracht. Op deze manier krijg je betere reacties vanuit de freelancers.

Hoe vind ik een creatieve freelancer?

Via Stulance plaats je gratis en vrijblijvend een opdracht. Nadat je de opdracht hebt geplaatst ontvang je al binnen 24 uur de eerste reacties. Je kiest vervolgens de beste freelancer voor jouw opdracht. Via Stulance werk je veilig en betrouwbaar samen.

Wat zijn de kosten?

Het plaatsen van een opdracht is gratis. Het is mogelijk om zelf contact op te nemen met de freelancer. Je kan de opdracht ook via Stulance uitzetten, dan schakelen wij de freelancer in en ontvang je een factuur vanuit Stulance.