Veelgestelde vragen

Wat is Stulance?

Stulance is een online netwerk van creatieve freelancers. De freelancers die via Stulance werken zijn bij aanmelding door ons gescreend. Doordat wij met jong creatief talent werken uit verschillende kunstdisciplines is er altijd een geschikte freelancer voor jouw opdracht.

Waarom Stulance?

Wij geloven dat jonge creatieve makers al in het begin van hun carrière in staat zijn om als freelancer aan de slag te gaan. Stulance is dé plek voor opdrachtgevers die op een betrouwbare manier willen samenwerken met jong creatief talent.

Ik ben net afgestudeerd. Kan ik mij aanmelden?

Stulance is hét netwerk van jonge creatieve makers die tijdens of na hun studietijd werkervaring op willen doen als freelancer. Het is dus mogelijk om je aan te melden bij Stulance als je al bent afgestudeerd.

Waarom zou ik mijn opdracht plaatsen op Stulance?

Stulance is niet zomaar een freelance marktplaatst. De freelancers die actief zijn binnen ons netwerk zijn door ons gescreend. Je kan zelf contact opnemen met een freelancer of de opdracht via Stulance laten uitvoeren. Hierdoor werk je veilig en betrouwbaar samen. Daarnaast is het plaatsen van een opdracht gratis en vrijblijvend. 

Wat moet er in de opdrachtomschrijving staan?

Probeer zoveel mogelijk informatie op te geven bij het plaatsen van jouw opdracht. Op deze manier krijg je betere reacties vanuit de freelancers.

Hoe vind ik een creatieve freelancer?

Via Stulance plaats je gemakkelijk gratis en vrijblijvend een opdracht. Nadat je de opdracht hebt geplaatst ontvang je binnen 24 uur de eerste reacties. Je kiest vervolgens de beste freelancer voor jouw opdracht. Via Stulance werk je veilig en betrouwbaar samen.

Wat zijn de kosten als opdrachtgever?

Het plaatsen van een opdracht is altijd gratis. Het is mogelijk om een opdracht te plaatsen waarbij je zelf afspraken maakt met de freelancer. Het is ook mogelijk om via Stulance samen te werken met een freelancer. Wij helpen met vinden van de juiste match en begeleiden de opdracht. Je ontvangt uiteindelijk een factuur vanuit Stulance.

Wat zijn Stulance Opdrachten?

Bij het kiezen voor een gratis lidmaatschap kan je reageren op Stulance Opdrachten. Dit zijn opdrachten waarbij je in opdracht van Stulance werkt voor één van onze opdrachtgevers.

Wat zijn Freelance Opdrachten?

Bij het kiezen voor een betaald lidmaatschap kan je onbeperkt reageren op Freelance Opdrachten. Dit zijn opdrachten van opdrachtgevers waar je direct op kan reageren. Je maakt zelf afspraken met de opdrachtgever.

Wat is Stulance Pro?

Stulance Pro is een betaald lidmaatschap waarmee je op zowel Freelance Opdrachten als Stulance Opdrachten kan reageren. Daarnaast kunnen opdrachtgevers direct contact met jou opnemen. Het lidmaatschap kost €5,00 excl. BTW per maand en is maandelijks opzegbaar.