Samenwerken met een freelancer, gaat dat echt zo makkelijk?

Geplaatst op:
22/2/2021

Ben jij ondernemer en heb je tijd tekort? Of lukt het maar niet om iets voor elkaar te boksen? Herkenbaar! Een freelancer kan dan de oplossing zijn.

Of je nu een bedrijf wil beginnen of er al jaren een runt, er zijn altijd zaken waar je tegen aan loopt. Je kan immers niet overal even goed in zijn. Heb jij al wel eens overwogen om samen te werken met een freelancer? Hier staan op een rijtje de belangrijkste redenen om wel samen te werken met een freelancer en hoe Stulance jou hierin kan ondersteunen.

Belangrijkste redenen om samen te werken met een freelancer

 1. Freelancers zijn de experts
  Je mag er vanuit gaan dat de freelancer de expert is. De zelfstandigen kiezen namelijk voor een specifiek vakgebied. Een richting waar hun interesse ligt en waar ze goed in zijn. En hoe raakt iemand nu beter gemotiveerd dan wanneer hij/zij aan de slag mag met hetgeen wat intrinsiek motiveert? Bijvoorbeeld in grafisch ontwerp of webdesign
 1. Snel schakelen met een freelancer
  Is de nood hoog en wil jij zo snel mogelijk iets geregeld hebben? Juist door een freelancer in te schakelen is dat mogelijk. Je hoeft niet iemand aan te nemen, zelf te schuiven met een planning, of je te verdiepen in materie die totaal niet eigen is. Via Stulance kan je gratis en vrijblijvend een opdracht plaatsen.

 2. Freelancers hebben ook een imago
  Een freelancer is een zelfstandige en wil net zoals jij werken aan een goed imago. Het is dan ook logisch dat de betreffende persoon zijn/haar best zal doen voor jouw opdracht. Een goede samenwerking is in jullie geval dan ook een win win situatie. Bekijk hoe jij via Stulance kan samenwerken met een freelancer.
 3. Flexibel freelancen
  Geen 9 tot 5 mentaliteit, check! Freelancers vinden het fijn om hun eigen uren in te plannen, dus schiet jou in de avond of in het weekend nog iets te binnen? Grote kans dat je dan gewoon kan sparren en/of iets aan kan laten passen. Maak hier uiteraard wel duidelijke afspraken over van te voren.
 4. Speel in op de flexeconomie
  De flexplekken, ze vliegen als paddenstoelen uit de grond. De freelancemarkt groeit dan ook 3x ten opzichten van de gehele arbeidsmarkt. Speel in op deze trend! Wellicht ook handig om tussen het netwerk te zitten, want wie weet bevalt het zo goed dat je dat in de toekomst goed kan gebruiken.